Om mig

Min helt store passion har altid været dans, selv inden jeg fik dansetræning. Gennem mine 9 års erfaringer har jeg lært mange forskellige stilarter og forskellige måder at arbejde med dans på. Jeg har selv deltaget i forskellige konkurrencer, men fik øjnene op for dansens kunstneriske side under mit ophold på Efterskolen for Scenekunst. Siden da, har min passion bygget på at videregive dansens baggrund og teknik, fremfor den konkurrencepræget side af dansebranchen. Her lærte jeg en masse om den scenepræget dans, fx musicals og opbyggelsen af en danseforestilling. 

Jeg har samtidig altid brændt for koreografi og har bl.a. koreograferet for en canadisk youtuber til hans første single. 

Min helt store drøm er at arbejde med børn og unge og videregive danseglæden. Derfor har jeg i 2020 startet min egen virksomhed by Aros hvor jeg arbejder fuldtid med dans. 

Om min stil

Jeg har altid danset hip hop hvilket ses i min dansestil. Dog bærer den også præg af mine 4 års erfaring med moderne dans. Min dansestil er derfor tit et mix af de to genre med et groove fra house. Jeg elsker dog at lærer nye stilarter og bringe dem ind i min personlige dansestil. 

Læs mere om mine danseerfaringer